torsdag den 20. oktober 2016

"Book Phone Case" - eller; lidt boglig skønhed og en Jane Eyre besættelse.

Dette er ikke et sponsoreret indlæg, jeg er ganske enkelt bare totalt forelsket i denne sag og jeg tænker, der nok vil være andre, der kunne være interesserede i, hvor jeg har fundet den henne.


Jane Eyre inspireret telefoncover i den fineste lyserøde farve, med simple dekorationer, som leder tankerne hen på en af mine yndlingsbøger. På bagsiden er et af mine yndlingscitater fra bogen i samme elegante skrift som på forsiden, så begge sider er virkelig skønne.

Jeg faldt over dette telefoncover, dengang jeg stadig havde en iPhone 4S, men eftersom jeg vidste, at den efterhånden sang på sidste vers, valgte jeg at lade være med at købe det. Og så fik jeg en ny telefon, så selvfølgelig vil jeg gerne have et cover til den, især fordi min telefon ofte ligger i min taske, når jeg ikke har nogen lommer, og jeg ikke vil risikere at skærmen bliver ridset.

Jeg må indrømme, at jeg blev meget overrasket, da jeg modtog det. Ikke kun fordi det kun to 8 dage, og jeg havde regnet med at måtte vente mindst to uger, men også fordi kvaliteten er virkelig god. Så nu nyder jeg faktisk bare at have min telefon liggende på bordet ved siden af mig.

Jeg har købt det på Etsy, hos Chick Lit Designs, som også designer covers til iPads og ebogslæsere. Og jeg vil helt klart anbefale, at man tjekker hendes designs ud.


Køber I nogensinde bog-inspirerede ting? Og i så fald, hvilke?

4 kommentarer:

 1. Ihh, den er simpelthen bare så smuk, og jeg er SÅ jelly! Hvorfor var det liiiige, at du ikke bestilte en med til mig? ;) <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er den nemlig, jeg er helt vild med den *-* Hahaha, det forstår jeg faktisk godt. Ååååh, mon ikke det havde noget at gøre med de der penge, man er så afhængige af? Haha, ej just kidding (; <3

   Slet
 2. Åhhh hvor er det bare flot! Bliver næsten helt misundelig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaa, den er! Haha, det er der nok mange, der siger :P

   Slet