mandag den 20. april 2015

"Tough choices face the biblioholic at every step of the way - like choosing between reading and eating, between buying new clothes and buying books, between a reasonable lifestyle and one of penurious but masochistic happiness lived out in the wallow of excess." | April unboxing & book haul.

Citat fra Biblioholism: The Literary Addiction af Tom Raabe.

Det er April måned, solen skinner dag ud og dag ind. Jeg putter sløjfer i håret og fylder min lejlighed med blomster og tilbringer det meste af min fritid ude i solen med en notesblok. Det er NaNoWriMo-tid, men der er også plads til så meget andet. Det er ikke engang en måned siden, at jeg i mit sidste book haul sagde, at jeg ikke ville købe flere bøger, før jeg tager til London. Og her er jeg så igen, med et nyt video-indlæg og endnu et book haul. Dog vil jeg så sige, at ... Men det kan I også høre mig forsøge, at overbevise mig selv og jer om i videoen nedenfor.


Jeg undskylder lige for lyden, jeg ved virkelig ikke hvad der er i vejen med min kameramikrofon.Det var alle de bøger, jeg har indkøbt i April måned. Jeg synes selv, det er nogle virkelig flotte bøger, jeg har fået fat i og jeg er så glad for hver enkelt af dem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

 

Template by BloggerCandy.com